Kom videre med dit projekt

Ofte kan det være en hjælp at få en ‘second opinion’ på et projekt. Har man arbejdet på et website gennem længere tid, har man måske også stirret sig blind på nogle ting, eller man er låst fast i en bestemt tankegang. Man kan være endt i en blindgyde og mangler inspiration udefra.

Jeg kan tilbyde dig at se på dit projekt med friske øjne og rådgive dig om, hvordan du kan komme videre. Det er ikke alt, jeg kan rådgive om, men nedenfor kan du se nogle af de områder, jeg kan hjælpe dig med.

Hvilken type rådgivning kan jeg få?

Jeg tilbyder rådning inden for følgende områder:

  • Søgemaskineoptimering / SEO
  • Hastighedsoptimering
  • Indholdet på dit website: Tekst, budskab, det visuelle
  • Konvertering af besøgende til kunder
  • Hjælp til WordPress og generel webudvikling
  • Fra idé til handling og udførelse

 

Nogle af områderne overlapper hinanden, så du er velkommen til at bede om rådgivning inden for flere af punkterne.

Min rådgivning vil typisk være på baggrund af en analyse og gennemgang af din eksisterende hjemmeside og / eller din forretningsidé. Mangler du f.eks. vejledning i at lave SEO, så vil jeg først gennemgå dit site i forhold til diverse SEO faktorer, hvorefter jeg vil kunne rådgive dig om, hvad du skal gøre i det videre forløb.

En rådgivningssession vil kunne være et fysisk møde her i Aarhus eller foregå via Skype.

Timepris

Min timepris for rådgivning er 575 kr. ekskl. moms.

Tag kontakt

Har du brug for rådgivning, så kontakt mig gerne og fortæl lidt om dit website / din idé og om, hvad du søger rådgivning inden for. Så vender tilbage til dig med forslag til tid og sted for en eller flere rådgivningssessioner.

Kontakt mig her