Webudvikling, programmering, kodning…

Kært barn har mange navne. Ovenstående termer dækker dog over nogenlunde det samme, nemlig udvikling af et system, eller et website, på en given platform, i et givent programmeringssprog.

Jeg arbejder med webudvikling af hjemmesider i programmeringssproget PHP. PHP er verdens mest udbredte web-programmeringssprog, bl.a. er Facebook, Wikipedia kodet i PHP.

Jeg anvender også CMS-systemet WordPress til hjemmeside-udvikling. Det smarte ved WordPress er, at du hurtigt kan sætte noget op. Og der findes et hav af gratis temaer og plugins, som man kan gøre brug af. Minusset ved WordPress kan dog være, at det sætter nogle begrænsninger på funktionalitet og design, da man er afhængig af de moduler, der allerede er udviklet.

Jeg tilbyder dig derfor én af to løsninger:

Skræddersyet løsning

En skræddersyet løsning er for dig, der har behov for unik funktionalitet, som lige netop løser den opgave, du står overfor. Det være sig mere komplicerede systemer, der kræver et specialdesignet administrationssystem, integration til andre systemer, specielle databasekrav og lignende. Altså typisk for den lidt mere komplekse løsning til større websites.

WordPress løsning

Har du primært behov for en præsentationsside for din virksomhed med nogle basale ting som kontaktformular, billed-slider, en blog, et nyhedsmodul, eller links til sociale medier, er WordPress den rette løsning.
Wordpress er et CMS-system, hvor du selv kan gå ind og lægge indhold på din hjemmeside, herunder tekst, billeder og video. Men den giver dig også mulighed for at installere plugins (moduler) til mange forskellige formål, og du har mulighed for at vælge andre design-temaer.
I mange tilfælde vil en WordPress løsning også kunne tilrettes og justeres og dermed opfylde mere komplekse krav, hvis de rette plugins og temaer kan findes.
Endelig er WordPress ideelt til udvikling af webshops. Et af de mest udbredte e-commerce plugins er WooCommerce, som giver dig al den funktionalitet, du har brug for til at lave en professionel webshop.

Hvad skal jeg vælge?

Om du har brug for den ene eller anden løsning, afhænger helt af dine behov og det projekt, du står med. Kontakt mig her – og lad mig høre mere. Så finder vi i fællesskab den rette løsning.

Timepris

Her er mine timepriser for webudvikling:

1 til 10 timer: 575 kr./time
11 til 20 timer: 475 kr./time
Over 20 timer: 400 kr./time

Priserne er eksklusiv moms.

Uforpligtende tilbud

Kontakt mig gerne, så laver jeg et estimat på, hvor mange timer opgaven vil tage at lave. Dette er ganske uforpligtende for dig.

Kontakt mig her